T
a
r
j
o
u
s
p
y
y
n
t
ö

Yritys

Juoksevista neonvaloista innovatiivisiin pintakäsittelyratkaisuihin
– jo neljännesvuosisata Virtaa pintakäsittelyyn!

Eforitin historia alkoi vuonna 1963, kun filosofian maisteri Torsti Virta ja puolisonsa Kirsti Virta perustivat Oy Eforit Ab:n. Yhtiön toimialana oli tuolloin sähkölaitteiden ja -tarvikkeiden maahantuonti, esimerkiksi 60-luvun kuumana uutuutena ensimmäiset ns. “juoksevat” neonvalot.

Eforit Oy:n perustajat
Yrityksen perustajat Torsti ja Kirsti Virta


Yrityksen jatkajat Soile ja Lauri Virta

Vuonna 1987 yrityksen toimiala ja omistajat vaihtuivat, kun kehitysinsinööri Lauri Virta ja yo-merkonomi Soile Virta päättivät jatkaa perheyrityksen toimintaa metallien pintakäsittelypalveluiden tarjoajana. Teknologiateollisuuden voimakas kehitys mahdollisti erikoistumisen jalometallipinnoitteisiin.

Pintakäsittelyalan erityisosaamisen ja monipuolisen palvelutarjonnan ansiosta Eforit Oy on mahdollistanut monien merkittävien yritysten tuotanto- ja kehitysprojektit, joista voit lukea lisää referensseistämme.

Perheen piiristä tulevat myös yrityksen jatkajat, sisarukset Ville, Sari ja Vesa Virta, joilla kaikilla on takanaan jo pitkä alan kokemus ja koulutus. Heillä on myös halu jatkaa yrittämistä ja lisätä metallipinnoitteiden tuntemusta ja käyttöä osana tuotteiden ekologista elinkaariajattelua.

Mukana alan kehittämisessä

Eforit Oy on Suomen Galvanoteknisen yhdistyksen ensimmäinen kannatusjäsen ja osallistunut useina vuosina pintakäsittelyalan ja sen tekniikoiden tuntemuksen lisäämiseen. 
Esitelmien aiheina on ollut mm. elektrolyyttinen kultaus, kuparointi, hopeointi ja tinaus, Hullin kenno ja piirilevyteollisuuden pinnoitteet.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!