T
a
r
j
o
u
s
p
y
y
n
t
ö

Yritys

Juoksevista neonvaloista Saturnuksen renkaisiin
– jo yli 35 vuotta Virtaa pinnoitukseen!

Värikäs historiamme alkoi vuonna 1963, kun maisteri Torsti Virta ja yo Kirsti Virta kumppaneineen perustivat Oy Eforit Ab -nimisen yrityksen. He huomasivat, että jälleenrakennuskauden ankean harmauden keskelle kaivattiin väriä ja valoa. Niinpä yritys aloitti kevyiden ja helppohoitoisten muovisten Kirsti-pitsiliinojen valmistuksen sekä sähkölaitteiden ja -tarvikkeiden maahantuonnin, joihin kuuluivat esimerkiksi kaupunkikuvaa elävöittävät ”juoksevat” neonvalot. Kustannettuaan vielä muutamia kirjojakin Eforit vetäytyi tauolle. 

Eforit Oy:n perustajat
Yrityksen perustajat Torsti ja Kirsti Virta


Yrityksen jatkajat Soile ja Lauri Virta

Teknologiateollisuuden voimakas kehitys Suomessa innosti kehitysinsinööri Lauri Virran ja yo-merkonomi Soile Virran perustamaan yrityksen uudelleen: v. 1987 Eforit Oy aloitti toimintansa pintakäsittelyyn, etenkin jalometallipinnoitteisiin erikoistuneena yrityksenä. Perheen piiristä tulevat myös jatkajat: sisarukset Ville, Sari ja Vesa Virta ovat hankkineet ammattipätevyyttä ja -kokemusta alalle ja työskentelevät kokopäiväisesti yrityksessä kuten koko osaava ja luova henkilöstömme.

Alojensa johtavien, innovatiivisten asiakkaiden ansiosta Eforit Oy on kasvanut yhdeksi Suomen ja Pohjoismaiden merkittävimmäksi kultapinnoitusalan yritykseksi. Olemme mukana monessa  – merten syvyydestä aina avaruuteen asti – asiakkaidemme luotettavana kumppanina!

 

Mukana alan kehittämisessä

Eforit Oy on Suomen Galvanoteknisen yhdistyksen ensimmäinen kannatusjäsen ja osallistunut useina vuosina pintakäsittelyalan ja sen tekniikoiden tuntemuksen lisäämiseen. 
Esitelmien aiheina on ollut mm. elektrolyyttinen kultaus, kuparointi, hopeointi ja tinaus, Hullin kenno ja piirilevyteollisuuden pinnoitteet.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!