T
a
r
j
o
u
s
p
y
y
n
t
ö

Yritys

Esittely

Yrityksemme on toiminut pintakäsittelyalalla jo lähes 30 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme entistäkin monipuolisemmin ja tehokkaammin muutettuamme nykyisiin, entistä huomattavasti isompiin tiloihin Sipoon Martinkylään vuonna 2014.

Tiimimme käsittää seitsemän alan ammattilaista, jotka hallitsevat kaikki pintakäsittelyn vaatimat erilaiset prosessit.

Historia

Juoksevista neonvaloista tehokkaaseen ympäristöteknologiaan – jo neljännesvuosisata Virtaa pintakäsittelyyn!

Yrityksemme historia alkoi vuonna 1963, kun Kirsti ja Torsti Virta perustivat Oy Eforit Ab:n. Yhtiön toimialana oli tuolloin sähkölaitteiden ja -tarvikkeiden maahantuonti, esimerkiksi 60-luvun kuumana uutuutena ensimmäiset ns. “juoksevat” neonvalot.

Vuonna 1987 yrityksen toimiala ja omistajat vaihtuivat, kun Lauri ja Soile Virta päättivät jatkaa perheyrityksen toimintaa metallien pintakäsittelypalveluiden tarjoajana. Teknologiateollisuuden voimakas kehitys mahdollisti erikoistumisen jalometallipinnoitteisiin.

Pintakäsittelyalan erityisosaamisen ja monipuolisen palvelutarjonnan ansiosta Eforit Oy on mahdollistanut monien merkittävien yritysten tuotekehitysprojektit, joista voit lukea lisää referensseistämme.

Perheen piiristä tulevat myös yrityksen jatkajat, sisarukset Ville, Sari ja Vesa Virta, joilla kaikilla on takanaan jo pitkä alan kokemus ja koulutus. Heillä on myös halu jatkaa yrittämistä ja lisätä metallipinnoitteiden tuntemusta ja käyttöä osana tuotteiden ekologista elinkaariajattelua.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!