T
a
r
j
o
u
s
p
y
y
n
t
ö

Pinnoitteet

Kulta

Kultaus

Erinomainen valinta komponenteille, joilta vaaditaan hyvää korroosionkestoa, IR-heijastavuutta tai ulkonäköä. 

Hopeointi

Omaa metalleista parhaat sähkön- ja lämmönjohtavuusominaisuudet kauniin värinsä lisäksi. Hyvin juottuva ja antibakteerinen pinnoite.

Rodinointi

Kova ja kestävä pinnoite kappaleille, jotka joutuvat ääriolosuhteisiin, esim. alttiiksi korrodoiville kaasuille. Hyvä IR-heijastavuus, myös näyttävä korupinnoite.

Platinointi

Kestävä, katalyyttinen pinnoite, joka soveltuu mm. elektroniikan, tutkimusinstrumenttien ja korujen pinnoitteeksi.

Nikkelöinti

Nikkeli on yksi eniten käytetyistä metalleista pintakäsittelyssä sen hyvien teknisten ja koristeellisten ominaisuuksien vuoksi.

Indium pinnoitus

Erittäin pehmeä, helposti muokattava metalli, jolla on alhainen kitkakerroin. Väriltään kiiltävä, hopeanvalkoinen metalli.

NanoDAu™

Eforit Oy on tutkinut nanotimanttien vaikutusta kultaelektrolyysissä ja kehittänyt NanoDAu™-kylvyn, jossa nanotimanttipartikkelit parantavat normaalin kovakultapinnoitteen kestoa oleellisesti*. Jopa puolet ohuemmilla kerrospaksuuksilla saavutetaan samat korroosion- ja kulutuksenkesto-ominaisuudet.

NanoDAu™ kultapinnoite pidentää laitteiden huoltoväliä ja elinkaarta. Se tuo huomattavia teknisiä etuja ja säästöjä niin asiakkaiden kuin ympäristönkin näkökulmasta.

Lue lisää

* Tampere University of Technology: NanoDAu™-testitulokset

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!