T
a
r
j
o
u
s
p
y
y
n
t
ö

Yritys vanha

Juoksevista neonvaloista innovatiivisiin pintakäsittelyratkaisuihin – jo neljännesvuosisata Virtaa pintakäsittelyyn!

Yrityksen perustajat Torsti ja Kirsti Virta

Eforitin historia alkoi vuonna 1963, kun filosofian maisteri Torsti Virta ja puolisonsa Kirsti Virta perustivat Oy Eforit Ab:n. Yhtiön toimialana oli tuolloin sähkölaitteiden ja -tarvikkeiden maahantuonti, esimerkiksi 60-luvun kuumana uutuutena ensimmäiset ns. “juoksevat” neonvalot.

Vuonna 1987 yrityksen toimiala ja omistajat vaihtuivat, kun kehitysinsinööri Lauri Virta ja yo-merkonomi Soile Virta päättivät jatkaa perheyrityksen toimintaa metallien pintakäsittelypalveluiden tarjoajana. Teknologiateollisuuden voimakas kehitys mahdollisti erikoistumisen jalometallipinnoitteisiin.

Yrityksen jatkajat Soile ja Lauri Virta

Pintakäsittelyalan erityisosaamisen ja monipuolisen palvelutarjonnan ansiosta Eforit Oy on mahdollistanut monien merkittävien yritysten tuotanto- ja kehitysprojektit, joista voit lukea lisää referensseistämme.

Perheen piiristä tulevat myös yrityksen jatkajat, sisarukset Ville, Sari ja Vesa Virta, joilla kaikilla on takanaan jo pitkä alan kokemus ja koulutus. Heillä on myös halu jatkaa yrittämistä ja lisätä metallipinnoitteiden tuntemusta ja käyttöä osana tuotteiden ekologista elinkaariajattelua.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!